SEO - SEA - Google Analytics - PR - Events - Advertising - Social Media - E-mail - Conversie-optimalisatie 


Even voorstellen

Ik ben getrouwd en woon met mijn man en twee kinderen in Naarden.

Al sinds 1997 ben ik werkzaam in de marketingcommunicatie.  Er is voor mij geen mooier vak! Al tijdens mijn afstuderen had ik een toffe marketingfunctie bij het bedrijf waar ik stage had gelopen. Daarna heb ik een aantal jaar verschillende marketingcommunicatie-functies gehad bij diverse bedrijven. Toen werkte ik nog op uitzendbasis en probeerden deze bedrijven mij steevast aan boord te houden door mij een vast contract aan te bieden.

Ik heb al die jaren met hart en ziel gewerkt bij deze werkgevers, maar ik had een visie: ik wilde bij een uitgeverij werken! Het liefst een commercieel ingestelde uitgeverij met veel diversiteit in boeken, auteurs en dus doelgroepen en veel marketingkansen. Ik heb het ongelooflijke geluk gehad dat ik mijn passie heb mogen ontwikkelen in een mooie carrière bij Uitgeverij Unieboek | het Spectrum. Ik heb daar werkelijk alles gedaan wat maar mogelijk is in de marketingcommunicatie en ongelooflijk veel geleerd over online marketing. Gelukkig altijd naar volle tevredenheid van de auteurs en het management.

Sinds januari van dit jaar werk ik als zelfstandige. De laatste twee maanden heb ik - ter voorbereiding op het zzp-schap - een groot aantal trainingen gevolgd bij een vooraanstaand instituut voor online marketing. Wat heb ik ook daar veel geleerd!

Natuurlijk wist ik al veel van online marketing, maar ik wilde echt begrijpen hoe het echt werkt en wat de allerlaatste inzichten zijn, want ik wil bedrijven een gedegen advies kunnen geven ten behoeve van hun impactvergroting, een team echt verder kunnen helpen, maar ook om zelf aan de knoppen te draaien. En omdat ik niet houd van acties die geen zin hebben, of achterhaald zijn. Ik wil gewoon alles weten. Ik vind overigens traditionele marketingcommunicatie ook nog steeds heel leuk.

Ik ga altijd voor het resultaat en dus voor maximale impact! Dat past ook bij mijn karakter. Ik ben namelijk extreem enthousiast, erg gedreven, doortastend, energiek, leergierig en ik leg de lat hoog.  Maar ik ben ook loyaal, intuïtief, grappig en werk altijd hard.

Drinken we een keer koffie?